S-au încins spritele, vineri seară, pe Aeroportul Otopeni. Zeci de oameni au pornit cu șapte ore întârziere spre Madrid din cauza unui zbor amânat în repetate rânduri.

Avionul – ce aparține unei companii aeriene low-cost – ar fi trebuit să decoleze vineri după-amiază, dar pasagerii au rămas lângă poarta de îmbarcare până aproape de miezul nopții.

În tot acest timp mulți și-au pierdut răbdarea și au răbufnit. Pasagerii ar fi trebuit să pornească spre Madrid ieri, la ora 16 și 25 de minute. În aeroport, de pe tabela „plecări”, au aflat însă că zborul lor va avea o întârziere de doup ore. Dar termenul s-a tot prelungit și răbdarea oamenilor a ajuns la limită.

Nemulțumiți că nu au primit explicații, s-au strâns în fața porții de îmbarcare pentru un alt zbor către Malta, al aceleiași companii, în speranța că cineva le va oferi răspunsuri și va rezolva problema.

În final, au fost anunțați că avionul va decola în jurul orei 22 și 30 de minute. Dar au pornit spre destinație abia cu o oră mai târziu.

Conform sursei citate compania încă nu a oferit o explicație pentru cele șapte ore de așteptare din aeroport.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMoșii de Vară, tradiții și obiceiuri. Ce este bine să faci astăzi, și ce să eviți
Articolul următorGrupare infracțională, specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, destructurată de polițiștii din Măgurele