De astăzi, 5 decembrie, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Theodor Pallady din cauza lucrărilor la pasajul suprateran.

Astfel, circulația va fi deviată prin drumul colector care se află în apropierea unui centru comercial din zonă.

Lucrările de construire a pasajului de pe bd. Theodor Pallady au început în luna aprilie. Pasajul are 340 m lungime, inclusiv rampele, două benzi pe sens, iar la sol va avea un sens giratoriu. Podul este situat la intersecția Bulevardului Theodor Pallady cu Autostrada A2 și Drumul între Tarlale.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 38 de milioane de lei. Din această sumă, 17 milioane de lei reprezintă fonduri din bugetul de stat, prin Programul Național „Anghel Saligny”. Lucrările sunt realizate de societatea de construcții a Primăriei Sectorului 3, ALGORITHM RESIDENTIAL S3 S.R.L.

Restricțiile de circulație în zonă au caracter temporar, în funcție de lucrările efectuate. Polițiștii de la Rutieră le cer șoferilor să fie atenți.

„Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum și semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri.”

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentANPC recomandă atenţie sporită la achiziţionarea dulciurilor şi jucăriilor, pe fondul intensificării comerţului cu produse pentru copii, în contextul sărbătorii Sfântului Nicolae
Articolul următorMinistrul Mediului, aşteptat să dea explicații, în Parlament, cu privire la criza de lemn de foc pentru populație