Program prelungit la Paşapoarte. Începând de luni, 20 iunie, până pe 19 august, se prelungeşte programul de lucru al ghişeelor. Orarul de funcţionare este stabilit de prefecturi, pentru fiecare structură de paşapoarte, astfel că poate fi neunitar.

Potrivit Direcţiei Generale de Paşapoarte, de la începutul anului până în 15 iunie au fost eliberate 1.163.458 documente de călătorie, ceea ce reprezintă o creştere cu 129,07% faţă de anul 2021.

„În scopul asigurării creşterii capacităţii operaţionale de înregistrare şi soluţionare a cererilor de paşapoarte la nivelul serviciilor publice comunitare de paşapoarte, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a aprobat un set de măsuri organizatorice pentru sistemul de paşapoarte în scopul facilitării obţinerii documentelor de călătorie de către cetăţenii dornici să plece în vacanţă şi a celor care revin în ţară în această perioadă estivală. În context, în perioada 20.06.2022 – 19.08.2022, la nivelul sistemului de paşapoarte au fost stabilite măsuri de prelungire a programului de lucru cu publicul de luni până vineri şi de desfăşurare a acestei activităţii şi în zilele de week-end la serviciile publice comunitare de paşapoarte la care este posibil şi necesar prin raportare la volumul cererilor de paşapoarte care se înregistrează la fiecare structură în parte”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Direcţia Generală de Paşapoarte.

Articolul precedentCazul Șercan – de la Fecioara Emilia la deontoloaga de serviciu. Tratat despre lipsa bunului simț. Până unde poate merge perversitatea? IMAGINI ȘOCANTE cu „profa porno”
Articolul următorGardian de la Penitenciarul Rahova, reţinut că a luat mită 3.000 de euro pentru a introduce în mod ilicit în unitate substanţe interzise