Primarul din Bragadiru Vasile  Cimpoieru – un exemplu de boală cronică a sistemului român. Acest tip de primari care îmbolnăvesc societatea românească este asemeni unui arbore mâncat de boală care trebuie tăiat ca să nu contamineze și alți arbori. Așa și domnul primar din Bragadiru care este în funcție de 12 ani, trebuie înlăturat urgent pentru resuscitarea orașului Bragadiru. În subordinea dumnealui se află și școala Nr. 1 din Bragadiru unde a fost făcută o dezinfecție care a băgat copiii în spital și domnul primar în loc să vină să ne spună că s-a greșit, că a reziliat contractul cu firma respectivă, se dă ocupat comunicând doar prin secretară, că nu vrea să comenteze, că nu are aprobarea ministerului!

Câtă nesimțire la acest primar plătit din banii localnicilor? Mușamalizează astfel de lucruri grave, se ascunde după birocrația care îi permite, contaminează cu prostie și sărăcește orașul sugând din banii publici cât mandatul îi mai permite. Dacă acei copii intoxicați la școala Nr. 1 din Bragadiru în urma dezinfecției ar fi murit, doamna director Ionela Păun și domnul primar Vasile Cimpoieru ar fi ajuns în spatele gratiilor pentru tot restul zilelor lor. Așa cum situația se vrea ascunsă sub preș, rămâne ca poliția să cerceteze cazul și să aplice sancțiunile corespunzătoare.

Părinții sunt îndreptățiți să ceară siguranța copiilor lor în cadrul școlii. Părinții trebuie să știe că este dreptul lor să fie informați când au loc dezinfectiile, să li se aducă la cunoștință ce substanțe au fost folosite, să comunice cu doamna director a școlii despre orice problemă iar în cazul în care copiii lor vin de la școală acasă intoxicați și li se ascunde cauza reală a îmbolnăvirii, legal pot acționa în instanță!

Doamna director Ionela Păun nu este de găsit, nu comunică cu părinții copiilor, intimidează învățătoarea care a alertat părinții și se ascunde sub biroul domnului primar. Primar care la rândul lui invoca cât mai multe pretexte pentru a nu comenta.

Cine curață societatea romană de aceste gunoaie? Aceste căpuși care stau pe funcții publice plătiți din banii cetățenilor? Cine o revocă pe doamna director din funcție? Cine îl revocă pe domnul primar din funcție? E orașul dumnealor primit cadou ca să sugă banul public și să fie complici la îmbolnăvirea elevilor? Astfel de personaje mi-ar plăcea să le văd muncind în folosul comunității – fără secretare, fără aroganțe, să dea socoteală că la școala lor erau să moară copii intoxicați din cauza dezinfecțiilor.

Doamna director Ionela Păun stăpânește limba romană un pic mai bine decât un absolvent de 2 clase și totuși este pe funcția de director al unei școli. Rămâne sa vedem ce măsuri va lua poliția …

Autor ALEXANDRA PACURARU

Articolul precedentHalep suferă după eșecul cu Muguruza! „Căldura m-a ucis” Ce își reproșează
Articolul următorVictor Costache, ministrul sănătății și Horațiu Moldovan, secretar de stat, continuă să lucreze ca medici la două spitale private și după ce au ajuns în funcții de demnitate publică