Un tânăr din Lipănești a fost prins, luni seară, pe Aeroportul Otopeni, când încerca să părăsească țara, știind că polițiștii sunt pe urmele ale fiindcă îl bănuiesc de comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

„La data de 7 februarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni au depistat un bărbat care intenționa să părăsească țara în vederea sustragerii de la tragerea la răspunderea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

În fapt, în urma activităților investigative efectuate de polițiștii subunității a reieșit faptul că, la data de 5 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Lipănești ar fi circulat pe drumurile publice din comună, cu un autoturism fără a fi posesor de permis de conducere.

Ba mai mult, în urma verificărilor autovehiculului în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu este înmatriculat pe teritoriul României, având în partea din spate un număr provizoriu care nu este atribuit acestuia, ci a unui alt autovehicul.

Având în vedere faptul că existau informații potrivit cărora bărbatul intenționa să părăsească țara, acesta a fost dat în consemn la frontiera de stat, fiind depistat aseară pe Aeroportul Otopeni”, au detaliat, în cursul zilei de azi, reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentIlfov. Continuă campania de depistare precoce a tuberculozei
Articolul următorLaurențiu Reghecampf, umilință supremă! Cea mai râvnită femeie din România îl face de râs: „Eu am jucat la altă ligă!”