Aastăzi, în jurul orelor 13:35, polițiștii rutieri din Măgurele se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu pe DN5 km14+800, între 1 Decembrie și Jilava, unde efectuau un control în trafic, la o autoutilitară.

La un moment dat, autospeciala MAI, care se afla oprită parțial în afara părții carosabile, a fost acroșată în partea stângă-spate, de către o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, și proiectată în autoutilitara pe care polițiștii o verificau în acel moment.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi polițiști, aceștia fiind transportați de către ambulanța sosită la fața locului la o unitate medicală din București, pentru acordarea de  îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice, bărbatul în cauză fiind testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

A fost deschis un dosar penal în care polițiștii rutieri din Ilfov efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentTârgul de la Bragadiru s-a redeschis după mai bine de trei luni
Articolul următorConducerea MAI anunţă mobilizarea generală pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19