Un polițist aflat în exercițiul funcțiunii, la un filtru la intrarea în Capitală dinspre localitatea Voluntari, a fost lovit, vineri, de către un autoturism condus de o femeie.

Întrucât starea acestui polițist de la Brigada Rutieră nu era chiar bună, acuzând dureri la o mână, un echipaj SMURD, sosit la fața locului, l-a ridicat pe acesta și l-a transportat la Spitalul Elias din Capitală.
Totul s-a întâmplat pe str. Iancu Nicolae, din cartierul Pipera, în jurul orei 15.00.

Colegii polițistului au deschis o anchetă. Femeia a declarat că nu l-a observat pe omul legii, atunci când a ieșit cu mașina sa de pe o străduță laterală. Polițistul se afla în stradă, în misiune. Împreună cu alți colegi de la Poliția Rutieră Voluntari participau la un filtru pentru verificarea măsurilor dispuse în cadrul restricțiilor pentru Covid.

Șoferița a spus că nu l-a lovit intenționat, că pur și simplu nu l-a văzut. Era și foarte speriată de ceea ce s-a întmplat. A fost testată cu alcooltestul și valoarea a fost 0, semn că nu a consumat vreo băutură.

La fața locului a ajuns și o echipă criminalistică de cercetare, pentru a stabili toate condițiile în care s-a produs accidentul.

Polițistul are o mână fracturată și la spital este supus tuturor verificărilor medicale. Este, însă, în afara pericolului.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPrefectul Capitalei, noi detalii despre restricții. În ce cazuri putem ieși din casă FĂRĂ declarația pe propria răspundere
Articolul următorPercheziții la protestarii antirestricții din Capitală. 22 de persoane vor fi duse la audieri