Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat, joi, două percheziţii domiciliare, în Popeşti Leordeni, într-un dosar în care se fac cercetări privind operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice, destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

„La percheziţii, poliţiştii de la economic au descoperit şi indisponibilizat, în vederea confiscării, cantitatea de 550 kg articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3 şi F4”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, joi, AGERPRES.

De asemenea, poliţiştii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Chiajna, într-un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări pentru comercializarea fără drept de articole pirotehnice, destinate a fi utilizate de pirotehnişti.

Poliţiştii de la arme au descoperit şi indisponibilizat cantitatea de aproximativ 100 de kg articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3 şi F4, pe care un bărbat din Chiajna ar fi urmat să le comercializeze pe o reţea de socializare.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, criminalişti şi jandarmi din Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentSpitalele se pregătesc de valul 5. Al doilea Crăciun în pandemie pentru cadrele medicale VIDEO
Articolul următorBilanț coronavirus: 812 de cazuri noi și 84 de decese