Polițiștii Stațiunii Snagov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat 5  percheziții, la domiciliile unor persoane,  vizate într-un dosar penal de proxenetism.

Perchezițiile s-au desfășurat pe 22 iulie în localitățile Balotești (4) și Chiajna (1), din județul Ilfov.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2019-prezent,  4 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, ar fi determinat, înlesnit și obținut foloase patrimoniale de pe urma activității de practicare a prostituției, de către 4 tinere, pe DN1, din localitățile Tâncăbești și Ciolpani.

4 persoane au fost conduse la sediul Poliției Stațiunii Snagov, pentru cercetări.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sumele  de 10.000 de lei și 2100 de Euro, mai multe terminale mobile, 3 arme albe, respectiv o sabie și 2 bricege, precum și substanțe interzise la deținere.

În urma probatoriului administrat, 4 bărbați au fost reținuți de polițiștii Stațiunii Snagov, pentru 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar, față de un bărbat, iar judecătorul de drepturi și libertăți  a dispus față de celelalte 3 persoane, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Polițiștii Stațiunii Snagov continuă cercetările, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPantelimon. ”Cinema în aer liber” cu 400 de participanți
Articolul următorBilanțul accidentelor rutiere din weekend: 24 de morți și zeci de răniți