Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au documentat activitatea infracțională a unei grupări, specializate în furturi din societăți comerciale.

Astfel, în urma activităților investigativ – operative, a rezultat faptul că persoanele sunt membrii unei grupări infracționale specializate în comiterea de furturi din magazine și agenții de pariuri, care acționau în 10 județe, respectiv Giurgiu, Ilfov, Călărași, Olt, Dâmbovița, Argeș, Prahova, Teleorman, Vâlcea și Buzău.
 
În noaptea de 28 februarie spre 1 martie, la ora 2.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov i-au depistat, în flagrant delict, în localitatea Jilava, județul Ilfov, pe cei 4 bărbați, după ce aceștia ar fi pătruns prin efracție în 3 societăți comerciale, din județul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu țigarete (aproximativ 1.100 de pachete), băuturi alcoolice, precum și bani din casele de marcat. Unul dintre cei 4 bărbați era urmărit la nivel național.
La comiterea celor 3 infracțiuni de furt calificat, persoanele bănuite ar fi folosit un autovehicul, pe care ar fi montat plăcuțe cu numere de înmatriculare sustrase anterior.
Pentru întregirea probatoriului în cauză, la data de 1 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 5 percheziții, la punctul de lucru al unei persoane fizice autorizate și domiciliile celor 4 bărbați, unde au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă și un autoturism, care ar fi fost folosit la comiterea de infracțiuni.
În urma probatorului administrat, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de cei 4 bărbați, iar pe 2 martie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu a decis arestarea lor pentru 30 de zile. .
Articolul precedentDosar “București Orbital”(II) | Drumul Radial 2, A1 București-Pitești, la șase benzi și dincolo de Bolintin-Deal
Articolul următorPatru pasaje din jurul Capitalei. Berceni, Oltenița, Drajna și Pallady sunt, teoretic, aproape gata. Când va fi inaugurat fiecare