Faptul de a păcătui ne vine nouă fie dintr-o liberă alegere nestatornică (în bine), fie împotriva liberei noastre voințe, din lipsa atenției și a luării aminte. 

Pilda zilei
„Căci faptul de a păcătui ne vine nouă fie dintr-o liberă alegere nestatornică (în bine), fie împotriva liberei noastre voințe, din lipsa atenției și a luării aminte. Sau mai curând, însuși păcatul este o lipsă a atenției sau cel puțin începutul lui. De aceea, neîndoielnic, suntem pedepsiți și pentru păcatele săvârșite fără de voie.” Sfântul Ioan Damaschin

Știai că?
Spovedania reprezintă mărturisirea păcatelor noastre în fața lui Dumnezeu, prin intermediul părintelui duhovnic pentru primirea Sfintei Împărtășanii. Sfaturile de luat în seamă înainte de aceasta sunt:
-Rugăciunea înainte și după spovedanie;
-Mărturisește tot ceea ce-ți frământă sufletul;
-Fii clar și concis;
-Spovedania este un nou început. 

Citește continuarea pe realitateaspirituală.net

Articolul precedentA fost semnat contractul pentru execuţia lucrării Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti, pentru Lotul II, între A1 – şi DN5-Chiajna, Ciorogârla, Domneşti, Clinceni, Bragadiru, Măgurele şi Jilava.
Articolul următorMotocicliștii trag un semnal de alarmă! Ride&Ride: Și noi suntem în trafic! Ca să primești respect, trebuie să oferi respect!