Au fost finalizate toate plăcile de suprabetonare pe grinzile de beton aferente tuturor rampelor de acces ale pasajului și continuă montarea liselor și turnarea grinzilor de parapet.

S-a finalizat montarea tablierului metalic și continuă cu îmbinările cu șuruburi și prin sudură.
A început montarea predalelor pe tablierul metalic în zona rampelor de urcare/coborâre dinspre și spre Berceni, precum și pe inelul central.
Continuă montarea lisei, turnarea grinzilor de parapet și a grinzilor de rezemare pentru plăcile de racordare la rampele de urcare/coborâre dinspre și spre Glina, urcare/coborâre dinspre și spre Berceni.
S-a decopertat sistemul rutier, s-a executat excavația, s-a turnat grinda de reazem pentru elementele prefabricate și continuă executarea drenului în zona rampei de acces Olteniţa.
Continuă lucrările pentru dublarea la 4 benzi a Centurii Bucureștiului spre Berceni, unde s-a executat încă 1 km de lărgire până la stratul de bază, s-au montat bordurile și s-a betonat trotuarul.
S-a finalizat construirea bazinului de retenție a apei pluviale din zona pasajului, care are o capacitate de acumulare a apei de 1000 mc și se lucrează la gura de vărsare în pârâul Câlnău.
S-a finalizat relocarea rețelelor electrice în totalitate.
Continuă devierea utilităților și a lucrărilor de întregire a rețelei de canalizare pe zonele afectate de utilități.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentProiect pilot pentru achiziţia de automotoare pe hidrogen a fost aprobată în Guvernul României
Articolul următorDezvăluiri BOMBĂ despre STRĂINUL adus în România ca să facă jocul statului paralel – Cine se ocupă de paza aeroportului Otopeni și de afacerea Brăila