Pasajul Olteniței-Popești Leordeni prinde contur. A început excavarea pentru realizarea giratoriului pe DN4 spre Oltenița, se lucrează și la realizarea infrastructurii variantei de ocolire agabaritice, care va ocoli pasajul și va face legătura între Centura Bucureștiului și DN4, fiind astfel singura ieșire agabaritică din Capitală spre Portul Oltenița și se lucrează și la rampa de pe sensul DN4 – Olteniței, precum și la rampa dintre București-Popești Leordeni.

De asemenea, continuă armarea, cofrarea și turnarea riglelor peste elevațiile deja executate, atât la rampa de urcare dinspre Berceni cât și la rampa de coborâre spre Glina.

S-au finalizat elevațiile pe vechiul amplasament al Centurii, atât la rampa de urcare dinspre Glina cât și la cea de coborâre spre Berceni.

Se lucrează la armarea, cofrarea și turnarea rampelor spre Glina si Berceni, a început realizarea canalizării pluviale și de-a lungul DN 4, spre Oltenița, continuă realizarea canalizării pluviale de-a lungul Centurii, cu diametrul de 1.400 mm, continuă realizarea terasamentelor pentru dublarea centurii la 4 benzi, spre Berceni și continuă relocarea utilităților pe toate zonele. Nu în ultimul rând, a început tragerea cablurilor de medie tensiune pe noua locație, pe direcția București Olteniței, anunță Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRazii ale polițiștilor rutieri în județele Giurgiu și Ilfov. Ce au descoperit oamenii legii
Articolul următorSemnal: Iohannis nu e de acord cu restricții pentru nevaccinați și nici cu tombole