Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au ridicat aproape 1800 de parfumuri, cu o valoare de piață de aproximativ 700.000 de lei, în urma a nouă percheziții domiciliare efectuate luni, 13 februarie, în București și Ilfov, într-un dosar penal de evaziune fiscală și și punere în circulație a unor produse contrafăcute, înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică.

S-a stabilit că mai multe persoane, prin intermediul unei firme care avea ca obiect principal de activitate comerțul online, ar fi vândut și comercializat pe internet, printr-un site propriu specializat de parfumuri, așa-zise produse ale unor branduri scumpe, dar care, în realitate, erau contrafăcute, iar veniturile firmei nu erau înregistrate integral în evidențele contabile.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 1789 de parfumuri (145 de sortimente), în valoare de 700.000 de lei. Produsele urmează să fie analizate, în vederea stabilirii caracterului autentic/contrafăcut al acestora și pentru dispunerea, după caz, a măsurilor legale care se impun, transmite Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Institutului Național de Criminalistică și al Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRaportul care aruncă totul în aer. Lista aranjamentelor făcute de OMV Petrom – Culisele Statului Paralel
Articolul următorElena Udrea rupe tăcerea: primul INTERVIU din închisoare. Anca Alexandrescu: Avem DOCUMENTELE SECRETE care dinamitează România! Și este abia începutul!