Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri mai multe decrete. Printre acestea, și legea care interzice amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă, precum şi a construcţiilor, cu excepţia statuilor şi a monumentelor, în curbe şi în intersecţii.

Președintele a semnat miercuri Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 27 alin. (4) din Ordonanța Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor (PL-x 239/02.06.2021).

Legea modifică articolul 27 alineatul (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, astfel încât să fie interzisă amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă în curbe şi în intersecţiile la nivel ale căilor de comunicaţie, în ampriză şi în zonele de siguranţă, precum şi pe suprafeţele de teren destinate asigurării vizibilităţii în curbe şi în intersecţii.

„Se interzice amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă şi a construcţiilor, cu excepţia statuilor şi a monumentelor, în curbe şi în intersecţiile la nivel ale căilor de comunicaţie, în ampriză şi în zonele de siguranţă, precum şi pe suprafeţele de teren destinate asigurării vizibilităţii în curbe şi în intersecţii”, potrivit noii legi.

Vezi AICI decretele promulgate de Președintele României, Klaus Iohannis

Articolul precedentUn tânăr din Ilfov, aflat sub influenţa alcoolului, s-a răsturnat cu un camion în judeţul Sălaj
Articolul următorStatul român, la mâna infractorilor pentru recuperarea falezei de la 2 Mai și Vama Veche – Rolul DNA