Consiliul Judeţean Ilfov a asfaltat strada Cristalului din Bragadiru, pe o lungime de 670 de metri.

”Reabilităm şi modernizăm infrastructura rutieră din judeţul Ilfov după mai multe criterii: conform strategiei de dezvoltare a CJ Ilfov, în urma soliticărilor din partea autorităţilor locale, în funcţie de bugetele de investiţii etc. O spun, pentru că, în această perioadă, de când mă aflu în structura de conducere a Consiliului Judeţean, tot mai mulţi oameni ne-au scris şi ne-au întrebat când se vor face astfel lucrări în zonele în care locuiesc”, declară Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al CJ Ilfov.

Rădulescu: ”Vrem să dezvoltăm județul Ilfov! Este obiectivul nostru principal, al întregii conduceri a CJ Ilfov. Infrastructura rutieră este o necesitate, apropie oamenii, scurtează distanţele şi timpii petrecuţi în trafic, reduce cantitatea de praf şi sporeşte siguranţa. Aceste investiţii sunt esenţiale, iar programul guvernamental Anghel Saligny ne poate ajuta în obiectivul nostru de dezvoltare a judeţului Ilfov. Ilfovenii au nevoie de aceste fonduri, au nevoie de aceste investiţii”.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentLudovic Orban: Sunt categoric împotriva înțelegerii cu PSD, pe față, pe spate! Nu poți pune alături două partide antinomice, e o solutie catastrofală!
Articolul următorLudovic Orban: Coaliția TREBUIE refăcută! Este singura coaliție decentă, cea cu USR și UDMR, care să evite PSD