Apa potabilă livrată prin sistemul public al localității Mogoșoaia îndeplinește parametrii de calitate și standardele prevăzute pentru sănătatea publică, fiind astfel utilizabilă pentru consum, anunță CJ Ilfov.

La inceputul lunii aprilie 2021, Apă Ilfov a pus în funcțiune o noua stație de tratare a apei potabile, la Gospodaria de Apă nr. 2 a localității Mogoșoaia, prevazută cu un sistem performant de filtrare și clorinare.

Odată cu punerea în funcțiune a noii stații de tratare, a existat posibilitatea ca la primul contact cu apa să apară senzația de „apă uleioasă” așa cum reclamă recent o parte dintre utilizatorii serviciului, această senzație fiind generată tocmai de lipsa sărurilor de calciu și magneziu, care în mod normal ar fi reacționat mai rapid cu compușii din săpun sau detergenți si ar fi fost necesar un timp de clătire mai scurt.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentBilanț coronavirus: 3.852 de cazuri noi și 195 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorVIDEO Culisele statului paralel | Casa Română de Comerț Agroalimentar Unirea, un proiect DISTRUS de nepăsare. Misterul milionului de euro