La Școala nr. 1 din Jilava a fost dat în folosință, la 13 septembrie 2021, cu prilejul deschiderii noului an școlar, noul corp de clădire unde elevii pot învăța în condiții moderne. Slujba de sfințire a noii clădiri a fost oficiată de părintele Ionuț Simion și de părintele Dumitru Ștefănescu.

La inaugurare au fost prezenți prefectul județului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, profesorul Teodora Miclea, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, agentul șef adjunct Florin Oprea, șeful postului de Poliție Jilava, șeful Poliției Locale Jilava, Cristi Pană, alături de cadrele didactice din școală.

Unitatea școlară a primit elevii în condiții de siguranță epidemiologică, cu stocuri de materiale de curățenie, igienă și dezinfecție, materiale de protecție pentru elevi și personal. Unitatea a început anul școlar în scenariul 1 de funcționare, care presupune participarea fizică în școală a tuturor elevilor la toate activitățile didactice, conform programului de desfășurare a acestora.

Sursa: Realitatea de Ilfov