O maşină înmatriculată în Bucureşti a fost implicată joi dimineaţă într-un accident în Bulgaria, pe drumul care traversează de la nord la sud ţara vecină, asigurând ieşirea spre Grecia.

Accidentul s-a produs în dreptul localităţii Maslarevo, aproape de Veliko Târnovo, pe un tronson de drum naţional din Bulgaria ce face parte din coridorul european E85. Şoseaua respectivă este tranzitată în perioada estivală de mii de români în drumul spre şi dinspre Grecia.

În imagine se vede cum maşina implicată în acest accident din Bulgaria, înmatriculată în Bucureşti, a ajuns pe marginea drumului naţional, cu puntea faţă suspendată peste balustrada de protecţie şi cu roţile din spate într-un şanţ adânc.

Pe respectiva porţiune de drum au mai apărut şi cu alte ocazii accidente rutiere, adesea grave, produse de regulă pe fondul vitezei excesive sau al oboselii acumulate la volan.

Articolul precedentIlfov. Percheziţii la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune, uz de fals
Articolul următorAlertă în Capitală! Un bărbat pe trotinetă a înțepat cu un cuțit în piept două femei care mergeau pe stradă. Una dintre victime este Margherita de la Clejani