CARREFOUR ROMÂNIA S.A. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a depășirii limitei maxime a reziduurilor de pesticide.

Potrivit notificării transmise către Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, produsul în cauză conține cantități de Chlorpyrifos, Carbendazim, Penconazole, Pendimethalin, Vinclozolin, peste limitele admise. Drept urmare, CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori produsul MĂRAR MĂRUNȚIT 8g BLANC, Cod EAN: 5941337331281, Lot/DLC: L03 / 10 2023.

În Prahova, acesta a fost comercializat în magazine Carrefour din Câmpina (Str. Republicii) și Ploiești (str. Libertății).

“Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Acești contaminanți pot prezenta un risc potențial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung”, au transmis reprezentanții Carrefour.

Articolul precedentDe la 1 august se scumpesc biletele STB și Metrorex. Cât ajunge să coste o călătorie
Articolul următorBilanț coronavirus 13 iulie: 51 de cazuri noi și 4 decese