În perioada iunie – decembrie 2021, în județul Ilfov s-ar fi constituit o grupare infracțională care ar fi produs mai multe infracțiuni de tâlhărie calificată, potrivit anchetatorilor. Membrii grupării infracționale se dădeau drept polițiști și băteau la ușa victimelor, așa reușind să intre în locuințele victimelor.

Odată ce intrau în case, exercitau acte de violență și amenințări cu acte de violență, apoi sustrăgeau diverse bunuri de față cu proprietarii.

Prejudiciul provocat de tâlhari se ridică la suma de 90.000 de euro, precum și diferite bijuterii în valoare de 10.000 de euro. Oamenii legii fac mai multe verificări în vederea ridicării de probe.

Aceștia au precizat că acțiunea urmărește identificare și ridicarea mijloacelor de probă, urmând ca fi administrate în probatoriu pentru stabilirea situației. Polițiștii au pus în aplicare 17 mandate de aducere, iar persoanele bănuite vor fi aduse la poliție pentru a fi audiate.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAlexandru Rafila, măsuri în valul 5: „Școlile trebuie să rămână deschise”
Articolul următorADIZMB – parteneriat privind studiile de fezabilitate pentru cele 10 radiale care leagă Bucureștiul de Autostrada de Centură