La Pasajul Domnești se lucrează la înălțime. Continuă montarea armăturii plăcii de supra-betonare la rampa de coborâre spre București, precum și montarea elementelor prefabricate și așternerea straturilor succesive de balast.

De asemenea, a început montarea predalelor la rampa de urcare dinspre București și a grinzii de coronament aferentă rampei de coborâre spre Bragadiru, continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru și la rampa de urcare dinspre Chiajna, unde s-a și finalizat placa de supra-betonare, a fost așternut balastul stabilizat pentru crearea a două benzi suplimentare spre A1 – Chiajna, iar acum se finalizează și așternerea primelor două straturi de asfalt.

Nu în ultimul rând, continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelelei de iluminat public.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentȘcolile și grădinițele se pot redeschide imediat ce rata de infectare coboară sub 3 la mie. Anunțul făcut de ministrul Educației
Articolul următorDe 1 Decembrie, cele 3 televiziuni marca REALITATEA – Plus, Sportivă și Star – se unesc într-un MARE SHOW, DE NERATAT