La Pasajul Domnești se lucrează intens. Au fost montate grinzile metalice aferente girației suspendate și pe semi-inelul dintre rampa de coborăre spre Domnești și rampa de urcare dinspre Chiajna.

Potrivit secretarului de Stat în Ministerului Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, s-a finalizat montarea predalelor prefabricate, la rampa de coborâre spre Bragadiru și a început montarea acestora și la rampa de urcare dinspre Chiajna. De asemenea, a început asfaltarea bretelei de acces pentru riverani, care va permite devierea traficului în vederea realizării rampelor de coborâre și urcare spre Domnești.

În prima zi a lunii septembrie a fost montat ultimul element prefabricat aferent zidurilor de sprijin ale rampei de coborâre spre Bragadiru. Nu în ultimul rând continuă montarea acestora la rampa de coborâre spre București, s-au finalizat ultimele două pile pentru închiderea inelului girației suspendate și se lucrează la ultimele două culee. Continuă relocarea rețelelor de utilități pe zona Domnești.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentUSR-PLUS, decizie-BOMBĂ: Vom susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu
Articolul următorCe reguli se vor aplica în unităţile de învăţământ din România în anul şcolar 2021-2022