Au început să sosească în șantierul de la Pasajul Berceni elementele tablierului metalic. Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioștaeanu, precizează că, la final, tablierul metalic al pasajului va cântări aproximativ 1.400 de tone.

Cele două foreze instalate aici lucrează neîntrerupt pentru realizarea piloților necesari inelului central al pasajului, pe zona spre București. De luni se vor muta și la ultima rampă pentru care este nevoie de piloți, respectiv rampa spre București.

Continuă, de asemenea, realizarea suprastructurilor la pilele deja executate pe zona inelului central. Primele trei rampe – rampa dinspre Berceni, rampa de coborâre spre Glina și cea de urcare dinspre Jilava au ajuns la faza de suprastructură. Se lucrează și la rampele de coborâre spre Jilava și de urcare dinspre Glina.

În zilele următoare, se va așterne asfaltul pe zona de deviere a traficului, în paralel cu DJ spre Berceni, iar în week-end traficul de pe drumul județean va fi deviat pe acest traseu alternativ.

Nu ân ultimul rând, continuă devierea utilităților și realizarea bazinului de retenție a apei pluviale în zona DJ 401, unde acum se armează placa superioară.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Florin Durgheu: „Cioloș trebuie să fie noua propunere de premier. Orice altă variantă poate duce la suspendarea lui Iohannis”
Articolul următorMagistrala de metrou M4, extinsă către Jilava