Pasajul Berceni au început forajele pentru realizarea piloților pe vechiul amplasament al Centurii. A fost deviat traficul pe noua poziție a Centurii, în zona rampei de coborâre spre Jilava, și a inceput forarea, armarea și turnarea celor 36 de piloți necesari realizarii acestei rampe, precum și decopertarea infrastructurii vechiului amplasamnet al Centurii, anunță secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

De asemenea, a fost finalizată stabilizarea și nivelarea infrastructurii drumului alternativ la DJ 401, a inceput relocarea rețelelor de utilități pe zona rampelor de urcare și coborâre spre București și continuă montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin ale rampei de coborâre spre Glina.

A început realizarea bazinului de retenție a apei pluviale in zona DJ 401, se lucrează, în continuare, la realizarea terasamentelor pentru dublarea centurii la 4 benzi, spre Jilava, a început montarea izolatorilor seismici pe pilele si culeele realizate și continuă săpăturile în zona de sprijin de pe Centură.

S-a încheiat betonarea și armarea antretoazei și s-au montat aparate de reazem la culeea C5 care a fost armată și cofrată. Se lucrează la canalizarea pluvială, care va fi situată în paralel cu Centura Bucureștiului spre Jilava și Popești Leordeni. Nu în ulyimul rând, continuă relocarea utilităților.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentStarea de alertă în România, prelungită încă o lună
Articolul următorPercheziții în trei județe și București, într-un dosar de trafic de produse sau substanțe toxice