Jandarmeria Română anunță că 700 de locuri de muncă sunt scoase la concurs din sursă externă.

Începând din 22 septembrie încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs.

Anunțul Jandarmeriei
 
În scopul reducerii deficitului de personal, Jandarmeria Română scoate la concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual.
Înscrierile se fac on-line, la unitățile de jandarmi care vor scoate posturi la concurs, în perioada 22 septembrie – 01 octombrie 2021.
Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.
 
Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.
 
Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene.
Articolul precedent25 septembrie, ziua ADEVĂRULUI în Partidul Național Liberal!
Articolul următorDosar penal in rem, pentru abuz în serviciu, privind achiziția de vaccinuri anti-Covid