În zilele de 11 și 12 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutieri din Ilfov, împreună cu polițiști din cadrul Polițiilor Voluntari, Otopeni, Stațiunii, Snagov, Buftea, Chitila și Bragadiru, au acționat pe drumurile publice din județ, pentru un trafic rutier în condiții de siguranță.

În urma activităților desfășurate pe DN 2 din Afumați, Șindrilița, DJ 601A din  Dragomirești și Chiajna, DN1A din Mogoșoaia și Buftea și, DJ 101 din Corbeanca   și Buftea. polițiștii rutieri au constatat o serie de nereguli, context în care, au aplicat  129 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002, cu amenzi în valoare de peste 33920 lei.

65 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 sancțiuni pentru utilizarea telefonului fără a deține dispozitiv hands free, la volan, 2 pentru defecțiuni tehnice, 8  sancțiuni pentru lipsa documentelor, dar și pentru alte abateri de la normele legale la regimul rutier.

Au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și 2 permise de conducere, pentru viteză.

Polițiștii rutieri din Ilfov vor momitoriza în continuare drumurile publice din județ, pentru ca trafic rutier să se desfășoare în comdiții de siguranță.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentDouă tone de produse din carne de porc, contaminate cu bacteria Listeria, retrase din magazine din 10 judeţe
Articolul următorCorpul de Control al premierului verifică achiziția de teste de salivă pentru unități de învățământ