Un incendiu de proporții a izbucnit la Ciocănari, comuna Niculești!

Marți, peste 40 de hectare de grâu au fost cuprinse de flăcări, fiind alertați și intervenind pompierii de la ISU Bucureşti Ilfov.

”Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un lan de grâu şi vegetaţie uscată în localitatea Ciocănari, judeţul Dâmboviţa. Suprafaţa preliminară care a fost afectată de incendiu este de peste 40 hectare de grâu, la care se adaugă suprafaţa de mirişte (nu a fost încă stabilită). Au fost luate măsuri pentru protejarea unei zone forestiere şi a locuinţelor aflate în apropiere”, au anunțat reprezentanții ISU Ilfov.

Nu au fost persoane rănite, iar incendiul a fost stins.

În ajutorul pompierilor, s-a intervenit cu mai multe tractoare, care au trasat brazde cu plugurile, pentru a delimita zona de ardere. Intervenția promptă a pompierilor a dus la localizarea și lichidarea incendiului, în limitele găsite.

Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISUBIF, două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Dâmbovița și două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Periș.

Articolul precedentRaționalizarea apei începe și în Ilfov! Apa va fi oprită în mai multe localități
Articolul următorA fost semnat contractul pentru execuţia lucrării Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti, pentru Lotul II, între A1 – şi DN5-Chiajna, Ciorogârla, Domneşti, Clinceni, Bragadiru, Măgurele şi Jilava.