Prefectura Ilfov a anunțat că localitatea Berceni va sta încă 7 zile după ce incidența cazurilor de Coronavirus a atins, joi, valoarea de 7,66/1.000 locuitori.

Propunerea a fost adoptată joi printr-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, după analiza de risc privind răspândirea virusului SARS-CoV-2 în localitate.

Potrivit datelor transmise de DSP Ilfov în localitatea Berceni rata de incidenţă cumulată a infecţiei cu noul coronavirus calculată joi a atins valoarea de 7,66/1.000 locuitori.

Tot miercuri, s-a decis și ridicarea carantinei în Clinceni, acolo unde rata de incidenţă cumulată a infecţiei cu SARS-CoV-2 în ultimele 7 zile a scăzut de la 5,88/1.000 locuitori la 4,68/1.000 locuitori.

În Clinceni vor continua, însă, să fie închise restaurantele şi cafenelele în interiorul clădirilor, activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, precum şi a cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, transmite Instituția Prefectului Ilfov.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentStarea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, începând din 14 decembrie
Articolul următorCNAIR recomandă şoferilor să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile din trafic în zonele montane