La 15 octombrie 2020, va avea loc la sediul Primăriei Pantelimon, o ședință de comandament în care se vor discuta, cu executantul lucrărilor, graficele de modernizare a infrastructurii rutiere lot II și lot III de străzi din oraș și variantele pe care acesta le oferă pentru finalizarea tuturor lucrărilor până pe data de 15 noiembrie.

Străzile care intră în această discuție sunt str. Curcubeului, str. Călărași, str. Făgetului, str. Fagurilor, Intr. Fagurilor, intr. Biruinței, str. Pădurii, str. Orizontului, Intr. Câmpului, str. Caișilor, str. Viilor I, str. Afinului, intr. Gutuiului II, intr. Nectarinei, intr. Coacăzei.

În această săptămână sunt programate următoarele lucrări pe strada Fagurilor se lucrează la stratul de fundare și la montarea bordurilor, pe strada Pădurii se continuă lucrările de introducere a rețelei de medie tensiune, apoi se va continua cu decopertarea și stratul de fundare, pe strada Trandafirilor se continuă lucrările la stratul de fundare. De asemenea, pe străzile Livezilor și Tractorului se va turna stratul de uzură.

Se continuă, totodată, lucrările la stația de pompare ape pluviale de pe strada Câmpului, iar la noua grădiniță cu grupe de creșă de pe strada George Călinescu se lucrează la execuția zidăriilor și la turnarea stâlpilor la corpurile I și II.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAdrian Oros: Recolta din acest an a fost grav afectată de secetă, dar nu vor exista scumpiri. Fermierii vor fi despăgubiți
Articolul următorSURSE: Palatul Parlamentului s-ar putea închide începând de joi!