Construcția noii grădinițe cu grupe de creșă continuă, iar astăzi și mâine se vor efectua branșamentele la rețelele de apă potabilă și canalizare menajeră, anunță Primăria Pantelimon.

Între orele 8.30 – 17.00 intersecția străzilor George Călinescu și Tractorului va fi blocată de echipele care fac lucrările de branșare, drept pentru care cei care merg în zonă sunt rugați să evite intersecția în acest interval orar, alegând rutele ocolitoare pe străzile Călărași sau Galați.

În curând copiii orașului nostru vor avea o nouă grădiniță și prima creșă de stat din Pantelimon, reamintește primarul Marian Ivan.

Realizarea acestei importante investițiii va avea ca rezultat creș­terea capacității infrastructurii de învățământ antepreșcolar și preșcolar din oraș. În felul acesta, noua unitate va contribui la asigurarea capacității necesare pentru 70 de copii antepreșcolari și 180 de copii preșcolari din orașul Pantelimon. De asemenea, proiectul contribuie la creșterea ­gradului de participare la nive­lul educației timpurii a copiilor prin dezvolta­rea infrastructurii de învățământ antepreșcolar și preșcolar, în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentFolosești Instagram? Iată ce modificări s-au făcut pe platforma de socializare
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Cum au ajuns milioane de doze de vaccin la gunoi