Polițiștii din Pantelimon au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 26 ani, care a condus autoturismul pe DN3 din orașul Pantelimon, Județul Ilfov, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta figura cu permis de conducere reținut.           

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare negativă, iar în urma testării cu aparatul Dragtest, a rezultat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.       

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Pantelimon, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din Pantelimon au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv, iar în cursul zilei de astăzi, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere legale.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMinisterul Sănătății: 168 de medicamente esențiale care ar urma să nu lipsească din România și să fie decontate 100%
Articolul următorCoVid-19, 7 iulie: 60 cazuri noi, două decese, 56 pacienți în ATI