Circulația trenurilor care fac legătura între Gara de Nord din București și Aeroportul Internațional Otopeni va fi suspendată temporar marți şi miercuri între orele 9:00-13:30.

Compania de căi ferate a precizat că în acest timp se va face revizia periodică a macazelor și schimbătoarelor de cale din zona Pajura-Mogoșoaia, informează Rador.

Călătorii vor avea la dispoziție autobuzele de pe linia 780 între Gara Basarab și Aeroportul Otopeni la fiecare 30 de minute.

Linia de autobuz 780 va fi pusă în funcțiune

Linia de autobuz 780 va funcţiona marţi şi miercuri, între orele 09:00-14:22, în locul trenului de aeroport, făcând legătura între Gara Basarab, Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Otopeni „Henri Coandă”. Măsura a fost luată ca urmare a suspendării temporare a serviciului feroviar, pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere a căii ferate, anunţă Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), potrivit news.ro.

Astfel, Autobuzele liniei 780 vor opri, pe ambele sensuri, în staţiile: Gara Basarab, Gara de Nord, Clăbucet, Piaţa Presei, Aeroport Băneasa, Institutul Meteorologic, Aleea Privighetorilor, AMCO, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă Plecări, Aeroport Henri Coandă Sosiri.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIlfov. Încep lucrările la sensul giratoriu de pe DN2 din zona localităţii Afumaţi
Articolul următorFără ”păcănele” la mai puțin de 300 de metri de școli și locuri de joacă – Proiectul de lege a trecut de Senat