La 18 august a.c., în localitatea Sintești din comuna Vidra, județul Ilfov, a fost desfășurată o nouă acțiune cu forțe mărite, unde polițiștii structurilor operative de la economic, ordine publică, rutieră, acțiuni speciale și ai Poliției orașului Popești Leordeni din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au participat împreună cu jandarmii din Ilfov și reprezentanții Gărzii de Mediu Ilfov și ai Gărzii Naționale de Mediu, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea și combaterea faptelor ce aduc atingere mediului înconjurător, a depistării persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive și identificarea transporturilor ilegale de deseuri, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și legalitatea înregistrării veniturilor de către agenții economici, dotaţi cu case de marcat, precum și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală ori contravențională.

În cadrul activităților au fost legitimate 112 persoane, verificate 75 de autovehicule și 17 societăți comerciale verificate.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totată de 9.625 lei, din care 10 sancțiuni contravenționale conform OUG nr.28/1999, 16 sancțiuni conform OUG 195/2002 și o sancțiune conform Legii nr.132/2017.

Polițiștii de la economic au confiscat și suma de 775 de lei, iar polițiștii de la rutieră au reținut 2 certificate de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare, anunță IPJ Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAlertă în Capitală! Un bărbat pe trotinetă a înțepat cu un cuțit în piept două femei care mergeau pe stradă. Una dintre victime este Margherita de la Clejani
Articolul următorIlfov. Accident rutier pe Autostrada A1, la kilometrul 13, la Ciorogârla