În ultimele 5 nopți, macaraua Hulk, care ridică până la 600 de tone, a fost folosită pentru montarea tablierului metalic al pasajului Berceni, respectiv inelul central, precum și tronsoanele de legătură între inelul central și rampele pasajului.

S-a finalizat turnarea betonului la placa de suprabetonare aferentă rampei de urcare dinspre Jilava.
S-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat și betonul la rampa de coborâre spre Jilava.
S-au finalizat lucrările la pile și culee, la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Bucureşti.
Se montează predalele și a început realizarea armăturii plăcii de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popeşti Leordeni.
A fost montat rostul de dilatare la rampa de coborâre spre Popești Leordeni și se lucrează la montarea rostului de dilatare aferent rampei de urcare dinspre Jilava.
Continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului.
Continuă lucrările pentru dublarea Centurii actuale a Bucureștiului, la 4 benzi, spre Jilava.
Continuă devierea utilităților, lucrările la bazinul de retenție a apei pluviale în zona DJ 401 și realizarea canalizării pluviale pe șoseaua Berceni.
 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMinisterul Agriculturii derulează activități pentru stimularea precipitațiilor în zonele cu risc de secetă din România. Aeronavele de tipul Beechcraft King Air C90, folosite în timpul experimentului
Articolul următorANPC a retras temporar din circulaţie peste 80 de vehicule ale STB