Mai mulţi tineri, care au făcut de râs comuna în care locuiesc, au fost săltaţi de mascaţi după ce s-au crezut interlopi şi influenceri şi au postat poze în care arată pistoale, cuţite şi droguri.

Tinerii sunt din comuna ilfoveană 1 Decembrie, iar pentru a le arăta tuturor că se pot face de râs nu numai în viaţa reală, ci şi pe internet, au început să posteze pe rețelele de socializare poze în care apar ţinând în mână cuţite, pistoale sau chiar în timp ce se drogau.

Imaginile au ajuns şi la poliţiştii care au deschis o anchetă şi au început să îi fileze pe interlopii influenceri. În scurt timp, anchetatorii au descoperit că tinerii fac parte din aşa-zisa aripă tânără a clanului Scumpu, un clan de interlopi din comuna 1 Decembrie.

Încercând să demonstreze seniorilor din clan că le pot călca pe urme, tinerii au început să se filmeze manevrând pistoale, drogându-se, amenințând sau lovind copii în mall-urile din Bucureşti.

Chiar dacă s-au dovedit a fi suficient de isteți cât să știe să se ferească în mall-uri de camerele sistemelor video de supraveghere, poliţiştilor le-au fost suficiente probele puse la dispoziţie chiar de suspecţi, prin pozele, story-urile şi clipurile video postate pe Instagram sau TikTok.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIlfov. Coloană de autoturisme la kilometrul 21, pe Autostrada A2, pe sensul de mers către Constanţa
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 14 mai 2022