Ieri a avut loc predarea – primirea amplasamentului între DRDP București și constructorul care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția DN2 cu DJ200A spre comunele Petrăchioaia și Dascălu din județul Ilfov.

Deși este o lucrare mică, impactul pentru această zonă a județului Ilfov este destul de mare, având în vedere faptul că această porțiune din DN2 reprezintă zona cu unul dintre punctele negre cu cele mai multe accidente rutiere în ultimii ani.
 
Tot pentru DN2-Ilfov, s-a finalizat proiectarea și suntem în proceduri de exproprieri pentru amenajarea unui punct de întoarcere pe DN2 la ieșirea din localitatea Afumați (Ilfov) spre Urziceni (Ialomița), iar în perioada următoare vom lansa licitația pentru execuția lucrărilor.
De asemenea, am desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea sensului giratoriu din zona satului Șindrilița (comuna Găneasa), iar zilele următoare vom semna și contractul.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRomânii plătesc cu 22% mai mult pentru alimente, comparativ cu anul trecut
Articolul următorIlfov. Se suspendă circulația trenurilor între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Care sunt alternativele