Pompierii intervin, vineri, la ora transmiterii acestei știri, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit din localitatea Voluntari.

Conform ISU București-Ilfov, suprafața afectată este de aproximativ 400 mp. Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscari, 2 echipaje pentru descarcerare, precum și SMURD-ul.

A fost realizat un dispozitiv de interventie pe laturile cladirii afectate de incendiu. Se lucreaza si pentru protejarea vecinatatilor. Nu sunt victime.

În urma degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj RoAlert pentru informarea si avertizarea populatiei din zonă.

Ttraficul rutier este oprit pe DN CB (Centura București) între localitățile Ștefănești și Afumați, județul Ilfov, pentru a facilita intervenția echipajelor de intervenție, în vederea lichidării incendiului produs la un depozit de mase plastice. Circulația a fost deviată pe DN 2 către Afumați și pe DJ 200 către Ștefănești. Se estimează reluarea traficului pe DNCB după ora 16.30.

La aprox 100 m de hala afectata de incendiu este un bloc de locuinte. Nu exista risc de propagare a incendiului la bloc, insa in mod preventiv a fost luata masura de evacuare a locatarilor, aprox 40 de pers.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentGhișeul.ro, și aplicație gratuită pentru mobil
Articolul următorLocalitățile din Ilfov sunt pline de maidanezi. La aproape o săptămână de la decesul Anei Oroș