Autoritățile au fost solicitate sâmbătă, 7 mai, să intervină pe un câmp din localitatea Măgurele, județul Ilfov, după ce un bărbat a observat o mașină în flăcări.

Oamenii legii au găsit oase umane în portbagaj.

Anchetatorii cred că este vorba de o crimă deoarece craniul avea urme de lovituri cu un corp dur. Totuși, identitatea potențialului criminal va fi greu de stabilit deoarece flăcările au distrus probele ADN și amprentele.

Descoperirea a fost făcută la marginea orașului Măgurele, din Ilfov. Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat: ”Se vedea fum puternic de pe balcon și am crezut că s-a dat foc la cauciucuri cum se mai întâmpla frecvent pe aici”, spune acesta.

Zona a fost împânzită de criminaliști în scurt timp deoarece în portbagaj au fost descoperite un craniu și oase umane.

Comisar șef de poliție Anne Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: ”Urmează ancheta în derulare, administrarea probatoriului: audieri de martori, evident la faţa locului colegii sunt atenţi dacă sunt urme, probe, indicii, vin şi criminalişti în funcţie de caz, se caută camere de supraveghere, se discută cu cetățenii prezenţi acolo ca să poată să identifice aceste camere”.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentÎnscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022-2023 încep pe 30 mai, iar reînscrierile, în data de 16 mai, potrivit ministerului Educației
Articolul următorDetalii despre accidentul de la Baloteşti, unde un autoturism a intrat într-o ţeavă de gaze