În ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Ilfov a fost aprobat proiectul ce presupune protocolul de cooperare între Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu, și unitățile administrativ-teritoriale din Ilfov, în vederea realizării dezinsecției terestre în întregul județ.

În baza acestui protocol, pentru a putea combate eficient apariția populației de țânțari, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente de dezinsecție, pe întreg arealul județului Ilfov, în perioada 5- 14 aprilie.

În acest scop, Consiliul Județean Ilfov alocă fondurile necesare, iar unitățile administrativ-teritoriale vor desemna câte o persoană care să asigure executarea în bune condiții a protocolului și vor asigura înștiințarea la nivel local privind acțiunea, pentru eliminarea factorilor de risc.

Pentru o bună informare a cetățenilor, desfășurarea campaniei de dezinsecție terestră va fi propagată pe canalele oficiale de informare a publicului ale Consiliului Județean Ilfov.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCOD GALBEN de vreme rea în mai multe județe! Informare meteo valabilă pentru toată țara!
Articolul următorPatru bărbaţi din Ilfov reţinuţi după ce au furat din societăţi comerciale şi din autoturisme