Două fete în vârstă de 15, respectiv 17 ani au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Chitila.

Ambele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, unde cea mică este intubată și ventilată mecanică. Șoferul nu consumase alcool.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13:50 pe o trecere de pietoni din Chitila. Cele două fete traversau strada iar mașina de pe prima bandă s-a oprit să le lase să treacă. Au fost lovite de o mașină care a venit pe banda a doua. Din cauza impactului violent, una dintre fete a fost aruncată câțiva metri, pe sensul celălalt de mers.

La fața locului a ajuns un echipaj de Ambulanță care a transportat-o pe fata de 15 ani la spital, în stare de inconștiență. Cealalată adolescentă a scăpat doar cu câteva leziuni. Conform medicilor care o tratează, adolescenta ajunsă la spital a suferit mai multe traume, între care și o fractură a bazei craniului. În momentul de față aceasta este intubată și ventilată mecanic, aflându-se într-o stare foarte gravă, conform informațiilor primite de la spitalul Grigore Alexandrescu. Fata de 17 ani este conștientă și în stare stabilă, însă a suferit mai multe contuzii.

Femeia care se afla la volanul mașinii responsabilă de accident a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCutremur pe piața asigurărilor RCA! ASF retrage autorizația de funcționare a Euroins România și constată starea de insolvență a societății
Articolul următorSubstanță interzisă, descoperită de ANPC în mai multe parfumuri ce se vindeau în București și Ilfov. A fost dată o amendă de 30.000 de lei