La 19 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov au acționat în zona fondurilor de vânătoare de pe teritoriul județului Ilfov, constatând trei infracțiuni la regimul braconajului cinegetic.

În Fondul Cinegetic nr.1 Cernica, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care a împușcat un exemplar din specia ”Rață mica”, fără a deține autorizație, context în care, polițiștii au ridicat și indisponibilizat o armă de vânătoare de calibru 12 mm, exemplarul de rață braconat, 38 de cartușe calibru 12 mm, precum și autorizația colectivă de vânătoare.

e Fondul Cinegetic nr. 18 Jilava, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a montat capcane pentru a vâna fazani. Polițiștii i-au ridicat capcanele artizanele.

e asemenea, pe fondul din Pădurea Cernica, polițiștii de la arme au identificat un bărbat, de 53 de ani, în timp ce monta mai multe lațuri metalice, pentru prinderea diverselor specii de vânat. Cele cinci lațuri, confecționate artizanal, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIlfov. Oraşul Otopeni are în continuare cea mai mare incidenţă COVID: 36,03 la mia de locuitori
Articolul următorMiron Mitrea, despre scandalul din AUR: George Simion e un politician talentat. Nimeni nu are niciun dubiu ce se va întâmpla la Congresul din martie