Poliţiştii de imigrări din judeţul Ilfov au dispus ieri, returnarea unui cetăţean american de origine irakiană, prin emiterea deciziei de returnare şi interzicerea intrării în ţara noastră, pentru o perioadă de 15 ani.

În data de 6 iulie a.c., ora 20:00, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Ilfov au preluat de la Penitenciarul Jilava un cetăţean american, de origine irakiană, în vârstă de 59 de ani, care a fost liberat condiţionat ca urmare a hotărârii pronunţate de Tribunalul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul structurii de imigrări în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun. Împotriva străinului a fost dispusă măsura returnării, fiind emisă în acest sens, decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile şi instituită măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 15 ani de la data ieşirii din ţară, conform prevederilor O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentIlfov. Peste 2.000.000 de ţigarete, fără timbru fiscal, descoperite de poliţişti
Articolul următorIlfov. Bărbat arestat preventiv pentru patru infracţiuni de ultraj