Consiliul Județean Ilfov anunță că la Gruiu, centrul de vaccinare deschis în Căminul cultural “Ștefan Iordache” are un nou punct cu serul Johnson & Johnson, pe lângă cel existent cu serul Moderna.

De asemenea, centrul de vaccinare din Chitila, Comandamentul Brigazii 1 Rachete Sol este deschis doar în vederea efectuării rapelului, urmând să rămână funcțional pană pe data de 15 iunie 2021.

La centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic de Urgență ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu” Balotești, copiii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani se pot vaccina cu acordul părinților, fără programare. Pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani este necesară în continuare efectuarea unei programări.

Centrele de vaccinare din Ilfov care au început vaccinarea pentru grupa de vârstă 12-15 ani sunt următoarele:

 1. Voluntari – punctele de vaccinare Revive Health și Sala Sport Andreea Isarescu;
 2. Balotești – punctul de vaccinare Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu”;
 3. Brănești;
 4. Berceni – punctul de vaccinare Pfizer;
 5. Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Buftea – punctul de vaccinare cu ser Pfizer;
 6. Bragadiru;
 7. Cernica;
 8. Clinceni;
 9. Snagov – punctul de vaccinare Sala de sport Ghermănești
 10. Gruiu;
 11. Pantelimon.

Vaccinarea persoanelor cu vârsta 12-15 ani se face doar cu consimțământul părinților.

Programul centrelor de vaccinare este de la ora 08:00 la 20:00, în limita capacității și a dozelor disponibile. Persoanele din categoria grupurilor vulnerabile au prioritate.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentBilanț CoVid-19, 8 iunie: 202 cazuri noi! Sunt raportate 277 de decese, dintre care 256 sunt anterioare ultimelor 24 de ore și neînregistrate
Articolul următorVIDEO Dezvăluiri-bombă la Culisele Statului Palalel: Un angajat Romprest a prezentat toate ilegalitățile mafiei gunoaielor