Investițiile în educație reprezintă o prioritate pentru mine încă de la primul mandat și, prin urmare, ținând cont și de nevoia creșterii spațiilor de învățământ datorată numărului mare de cereri, vin către dumneavoastră cu vestea că vom construi o grădiniță nouă în comună, declară primarul localității Domnești, Adrian Ghiță.

Obiectivul investiției presupune demolarea construcției existente și construirea unei noi grădinițe cu program prelungit cu o structură de P+2E, pe o suprafață de teren de aproximativ 1.350 mp, care va avea următoarele caracteristici: capacitate de 8 grupe a câte 20 copii, două spații adminirative de tip birou, un cabinet medical cu isolator, spații tehnice, zonă de oficiu cu servire a hranei , spații igienice sanitare, loc de joacă , alei de access, pșlatforme, spații verzi, dotări și echipamente modern. Măsuri de igienă (auditivă, a apei, a aerului etc), protecție împotriva zgomotului.

Localizarea acestei noi grădinițe va fi în satul Țegheș, strada Transilvaniei, nr. 35.

Valoarea investiției este de 4.584,679,17 lei fără TVA, cu o durată a contractului de 12 luni și o perioadă de garanție a lucrărilor de 36 luni.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAtenţie! Un nou tip de fraude on-line
Articolul următorCentrală nucleară bombardată în Ucraina: Kremlinul acuză Kievul şi avertizează contra unor ‘consecinţe catastrofale