Gestul inconștient al senatorului Vergil Chițac, cel care a ales să meargă, joi, în Parlament, în condițiile în care știa că era posibil să fie infectat cu coronavirus, agită apele în rândul jurnaliștilor, și nu numai. 

Astăzi, toți jurnaliștii care se aflau la sediul PNL, la Parlament, dar și la Guvern au început să fie testați pentru infecție cu COVID-19. 

În prezent, se lucrează la stabilirea traseului celor doi liberali care au fost confirmați cu coronavirus, dar și al jurnaliștilor cu care aceștia au intrat în contact sau care, în ultimele zile, s-au aflat în preajma acestora.

De notat faptul că joi seara, jurnalista Realitatea PLUS Denise Rifai a avut-o ca invitat în studioul Realitatea pe Raluca Turcan, vicepremier în exercițiu. După ce cele două au avut un contact social firesc, în momentul în care s-au întâlnit, sărutându-se pe obraz, jurnalista Denise Rifai a decis, vineri, să intre în autoizolare.

În plus, după plecarea Ralucăi Turcan din studioul Realitatea PLUS, la aceeași masă și pe același scaun a stat jurnalistul Ion Cristoiu, de asemenea invitat în emisiunea „Legile puterii” de joi seara. 

Reamintim că senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat, vineri, cu coronavirus. El a participat, însă, luni, la şedinţa conducerii PNL, la care au fost parlamentari, miniştri, dar şi candidaţii din ţară ai liberalilor la primăriile reşedinţă de judeţ şi la consiliile judeţene, cât și foarte mulți jurnaliști. În plus, acesta a mai participat și la o petrecere unde au fost aproximativ 400 de invitați. 

Mai mult decât atât, astăzi senatorul liberal Vergil Chițac, a fost adus la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța fără izoletă, scrie realitateadeconstanta.net

Senatorul și soția nu purtau nici mască de protecție, deși sunt confirmați cu coronavirus.

 
Articolul precedentCreștere alarmantă a cazurilor de infecție cu COVID-19: BILANȚUL OFICIAL a urcat la 70
Articolul următorRaed Arafat, la Realitatea PLUS: Putem intra în scenariul 3 în scurt timp. Clar ne așteptăm la creșterea bilanțului COVID-19