Motivul pentru care consilierii PSD si Gabriela Firea au venit cu măști și halate sanitare în ședința CGMB 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și consilierii generali PSD au venit la ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de miercuri cu măști și halate. „Ne protejăm de virușii guvernamentali”, a spus Gabriela Firea.

Imagine

La ședința CGMB s-a discutat însă despre cazurile de gripă din București, în condițiile în care 47 de școli au fost închise până acum.

 Gabriela Firea a mai spus că a pregătit un birou special pentru echipa de control anunţată de ministrul Finanţelor: „Am pregătit deja un birou cu pâine, sare şi ştergar şi aşteptăm controlul cu care ne ameninţă ministrul Finanţelor”.

„Avem peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la şcolile de stat, dar în continuare pe site-ul instituţiei Guvernului, numărul cazurilor trecute în dreptul Capitalei rămâne 92”, a mai spus Gabriela Firea, la începutul ședinței.

Ea a susținut că nu trebuie creată panică, dar nici „nu trebuie să stăm cu mâinile-n sân şi să privatizăm sistemul de sănătate”.

Autor ELZY PACURARU

Articolul precedentSituația privind evoluția pestei porcine africane la nivelul județului Ilfov
Articolul următorPesta Porcină Africană a ajuns în București. Autoritățile au confirmat prezența PPA la porcii mistreți din zona Voluntari