O nouă tragedie pe șoselele din Ialomița. Patru morți și cinci răniți într-un accident, pe DN2, în afara localității Sinești.

  În accident sunt implicare trei autoturisme în care se aflau nouă persoane, opt adulți și un minor.  Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului Ialomița a fost activat planul Roșu de intervenție . 

 La locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ. În sprijin acționează și ISU București-Ilfov cu 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

 În urma impactului 3 persoane(adulți) si-au pierdut viața și șase primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Mașinile implicate în accident sunt înmatriculare în Ialomita Buzău și Dâmbovița

Polițiștii  desfășoară cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul este blocat pe sensul de mers București-Urziceni, se circulă alternativ, pe o singură bandă. 

UPDATE 

„Minorul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Două persoane transportate la spitalul municipal Urziceni. Alte 2 persoane la o unitate spitalicească din București. O persoana se afla în stopcardio respirator. În acest moment se efectuează manevre de resuscitare. „, transmite ISU Ialomița.

UPDATE

Persoana resuscitată nu a răspuns manevrelor și afost declarat decesul. În urma accidentului, 4 persoane au decedat, iar 5 au fost transportate la spital.

Planul roșu a fost dezactivat.

 

 

Imagine

Imagine

Imagine
Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentISU București-Ilfov, exercițiu în staţia de metrou Eroilor
Articolul următor„Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic” – Poliția, în alertă maximă după primirea mesajului