Premierul Florin Cîțu a anunțat că CNSU a aprobat o hotărâre prin care operatorii economici care nu respectă regulile din starea de alertă vor avea activitatea suspendată pe perioadă determinată, acesta propunând două săptămâni.

”Este o propunere prin care să fie instituită o măsură complementară a suspendării activității pe o perioadă determinată pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii Covid-19. Au fost multe discuții în momentul în care am relaxat condițiile pentru anumiți operatori economici. Din păcate, chiar dacă unele restricții au rămas în vigoare, vedem foarte mulți operatori economici care nu respectă aceste restricții. Această propunere vine exact după ce aceste observații pe care le-am avut în ultima perioadă pentru un act normativ care să reglementeze această situație, cu suspendarea activității pe o perioadă determinată. Acele amenzi pe care le dăm nu mai au niciun efect. Trebuie să schimbăm regulile jocului. Dacă mă întrebați pe mine, putem începe cu 2 săptămâni. Este doar ceea ce aș propune eu. CNSU ne-a făcut propunerea de act normativ, dar eu propun inițial două săptămâni”, a afirmat Cîțu.

Articolul precedent„Culisele statului paralel”. Legăturile dintre ANAF și serviciile secrete. De ce au fost detașați la FISC sute de ofițeri SRI – VIDEO
Articolul următorCorbeanca, cea mai mare rată de infectare cu COVID-19 din județul Ilfov