Polițiștii din Voluntari s-au sesizat din oficiu în cursul lunii noiembrie a.c., cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă săvârșită de o mamă asupra fiicei sale, în vârstă de 8 ani.

Laura și Andrei sunt doi polițiștii, cu inimă de aur, din Voluntari,  care au avut în anchetă cazul fetiței de numai 8 ani, instituționalizată la un centru de specialitate, de către reprezentanții D.G.A.S.P.C.

Cei doi polițiști au fost puternic impresionați de povestea celei mici și au împărtășit acest lucru cu ceilalți colegi din Voluntari, astfel că, la data de 30 noiembrie a.c., cu ocazia împlinirii vârstei de 9 ani, s-au mobilizat și au cumpărat pentru micuță cadouri, iar, cu sprijinul partenerilor de la DGASPC au vizitat-o în centrul unde a fost instituționalizată.

Surpriza a fost una pe măsură pentru fetiță, mai ales că toți cei prezenți i-au cântat  ”La Mulți Ani”, iar după ce și-a pus o dorință și a suflat în lumânările de pe tortul pregătit de colegi, a deschis cu emoție și bucurie cadourile primite.

Sigur că polițiștii au vut grijă ca și ceilalți copii instiuționalizați să fie surprinși, în mod plăcut, aceștia primind cadouri de la polițiștii cu suflet de aur.

Polițiștii ilfoveni transmit încă o dată un gând pozitiv, plin de speranță, atât fetiței cât și colegilor ei de joacă.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentLEGILE PUTERII | Violeta Alexandru, despre tăieri de salarii: ”Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salarilor, dar sunt necesare unele schimbări”. Ce se întâmplă cu pensiile
Articolul următorRealitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă